ANKARA / ALTINDAĞ - Aydınlıkevler Anaokulu

Aydınlıkevler Anaokulu

AYDINLIKEVLER MAH. ÇEVRELİ CAD. NO 5 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Vizyonumuz; çocukların bireysel gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz öğrencilerimizin bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleridir. Çocuklarımızın, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almalarını sağlamaktır.
Başarılar
2023-2024 Eğitim ve Öğretim döneminde eğitim faaliyetine başlayan okulumuz deneyimli kadrosuyla başarılara imza atacaktır
Öğretmen :-
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabah Gurubu 8.15-12.30 Öğlen Gurubu 13.00-17.00
Kaloriferli
Ulus ve kızılaydan kalkan 317 ve 413 halk otobüs ve dolmuşları
Anlaşmalı servis vardır
Aydınlıkevler Mahallesi Çevreli cad. No:5 Altındağ Ankara
Okulumuz Ulus´a 3,5 km (7 dk), Kızılay´a 5,5 km (10 dk) mesafededir.
120 öğrenci
Kayıtlarımız devam etmektedir